Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΣΥΚΑΜΊΝΟΥ

ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2295071947


ΔΡΑΣΕΙΣ   ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

 ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ  Τη σκυτάλη του Μαθητικού Κυλικείου αναλαμβάνει η Ε τάξη του σχολείου μας με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κύριο   Μπατσούλη Θεοφάνη και των μαθητών της Ε τάξης με την αρωγή  των   γονέων της τάξης.

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ  Δειγματική Διδασκαλία από τους μαθητές της Δ τάξης του σχολείου μας με Υπεύθυνη Εκπαιδευτικό την κυρία Ντόνα Δέσποινα υπό την Παιδαγωγική Εποπτεία του Σχολικού Συμβούλου Εμμανουήλ Λ. Κουμπιά.  Την Δειγματική θα παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί της Δ τάξης της 50ης Περιφέρειας Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ   Οι μαθητές της Ε &ΣΤ τάξης του Σχολείου μας θα συμμετέχουν στον 11ο Μαθητικό Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας «Παιχνίδι και Μαθηματικά» που θα διεξαχθεί στο Σχολείο μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Οι μαθητές του Σχολείου μας θα παρακολουθήσουν την παράσταση στο Θέατρο Πόρτα «Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο» Παράσταση θεατρικής ευδαιμονίας, όπως χαρακτηρίστηκε, διαμάντι στις στάχτες και θεατρικό δώρο, ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια μιας σύγχρονης ματιάς στο μύθο της Σταχτοπούτας, και μίλησε για τον αγώνα για ανεξαρτησία, τη νίκη πάνω στα στερεότυπα.

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ  Θα διεξαχθεί στο Σχολείο μας η Α φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης 2017» για μαθητές Ε & ΣΤ τάξης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ  Θα γίνει η γιορτή για την επέτειο της 25ης  Μαρτίου 1821 από τους μαθητές της ΣΤ τάξης του Σχολείου μας με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κύριο Αποστόλου Στέφανο. Με θέμα « Μια νύχτα στο Μουσείο……των ηρώων του 1821.»  Παράλληλα θα γίνει και η παράδοση της Σημαίας στην Σημαιοφόρο του Σχολείου μας και στο Σώμα της Σημαίας για το 2ο εξάμηνο.


ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ Θα γίνει η καθιερωμένη Παρέλαση του Σχολείου μας στο Συκάμινο και στην Σκάλα Ωρωπού μαζί με όλα τα σχολεία του Δήμου.Ο Σύλλογος Διδασκόντων                                                                                      Η Διευθύντρια
                                                                                                                           Κατσούγκρη Αναστασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου